Onze service

Van den Berg Veiligheidsnetten is een deskundige en betrouwbare partner. De drie belangrijkste waarden binnen ons bedrijf zijn kennis, kwaliteit en het nakomen van afspraken. De kennis en kunde van onze medewerkers heeft zich inmiddels al grenzeloos bewezen, vandaar dat inzet van opgeleide montagemedewerkers een hoofdvoorwaarde is voor een vakkundige montage. Daarnaast monteren wij uitsluitend gekeurde kwaliteits vangnetten, veiligheidsnetten, valnetten volgens NEN-1263-1. De dakrandbeveiliging wordt gemonteerd volgens de EU Normering EN-13374. Als laatste kunt u altijd op ons rekenen, afspraak is bij ons echt afspraak.

Toezicht bouwprojecten

Naast onze montagemedewerkers is er dagelijks een uitvoerder actief onderweg. Deze houdt toezicht op de werkzaamheden en bekijkt de bouwprojecten alvorens de opdracht uitgevoerd gaat worden. Onze uitvoerder is uiteraard ook aanspreekbaar bij eventuele problemen om vervolgens een gepaste oplossing te bieden.

VCA gecertificeerd

Onze medewerkers zijn allen in bezit van een certificaat bedieningsman hoogwerkers en VCA gecertificeerd. VCA is de afkorting van Veiligheid Checklist Aannemers en is bedoeld voor aannemers die bij hun opdrachtgevers werkzaamheden verrichten die risicovol zijn. VCA komt voort uit het Arbobesluit en is bedoeld om de veiligheid, gezondheid en welzijn van de medewerkers te waarborgen.

Professionele organisatie

U kunt de volledige valbeveiliging van uw bouwproject aan ons toevertrouwen. Onze afdeling planning is professioneel opgezet en realiseert de juiste planning. Zij kunnen u snel, accuraat en volledig te woord staan. Door de grote mate van flexibiliteit en goede service spelen wij in op wijzigingen en eventuele 'spoed werkzaamheden'. Onze afdeling administratie bestaat eveneens uit twee professionele medewerkers die u bij administratieve zaken van dienst zijn.

Maatwerk valbeveiliging

Door onze diversiteit aan valbeveiliging hebben wij voor ieder project een geschikte oplossing. Uiteraard kunt u ook voor speciale projecten zoals: renovatie, beveiliging bij asbestverwijdering, overhellende daken, maatwerk en nieuwbouw ook bij ons terecht. Wist u dat het vervangen van zonnecollectoren tegenwoordig ook met beveiliging door middel van ankerpunten gebeurt?