Dakrandbeveiliging

Van den Berg Veiligheidsnetten verzorgt uw dakrandbeveiliging en biedt zowel tijdelijke als permanente oplossingen. Onze dakrandbeveiliging bestaat uit dubbele buizen, gemonteerd in opgelaste kokers of in een steun. Deze steun is ook geschikt voor hellende daken, in verband met overstek. Zo lang wij de mogelijkheid hebben ergens op of aan te bevestigen, zijn al onze systemen geschikt voor alle mogelijke dakconstructies.

Nieuw assortiment dakrandbeveiliging

Wij bieden u bovendien een geheel nieuw assortiment van dakrandbeveiliging aan. Dit nieuwe systeem, Roof Safety Systems genaamd, is in Nederland het enige dakrandbeveiligingssysteem dat voldoet aan de hoogste Europese norm voor beveiligingssystemen.

Europese norm

Van den Berg Veiligheidsnetten is in Nederland het enige bedrijf met het 'approved installer' keurmerk volgens de Europese norm EN 13374. Dit is een bijzonder vooruitstrevend beveiligingssysteem voor (dak)randbeveiligingen met een hogere kwaliteit van valnetten. Onze medewerkers hebben hiervoor in Engeland een intensieve opleiding gevolgd en worden jaarlijks bijgeschoold. Hierdoor garanderen wij altijd de hoogste kwaliteit volgens de beste standaard.