Veiligheidsnetten

Overal waar op hoogte gewerkt wordt is een valbeveiliging verplicht. Natuurlijk wilt u een veilige werkplek, maar dit mag niet ten koste gaan van uw werkcomfort. Van de Berg Veiligheidsnetten biedt u verschillende oplossingen voor uw tijdelijke en permanente projecten waar valbeveiliging niet bij mag ontbreken.

Collectieve valbeveiliging

De combinatie van onze vangnetten garandeert een totale en voornamelijk collectieve valbeveiliging. Deze collectieve valbeveiliging beperkt enige vorm van risico tot een minimum, vandaar dat de arbeidsinspectie deze combinatie voorschrijft.

Nieuwe norm veiligheidsnetten

Wij waarborgen graag de kwaliteit van onze veiligheidsnetten. Al onze valnetten voldoen aan de veiligheidsnetten ‘nieuwe norm EN 1263-1 netten’. Deze norm garandeert dat onze valnetten van een kwalitatief hoog niveau zijn.

Samenwerking

Om de veiligheid van iedere opdrachtgever te garanderen geven wij graag aan iedere opdracht gehoor. Belangrijker nog is de kwaliteit van deze opdracht. Wij schakelen daarom graag collega bedrijven in wanneer onze agenda niet overeenkomt met die van u. Op die manier kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen. Naast onze collega bedrijven werken wij samen met Aboma aan uw veiligheid en de waarborging daarvan. Op constructieve wijze (de)monteren wij onze veiligheidsnetten aan uw constructie.

Wij vertellen u graag alles over onze veiligheidsnetten en adviseren u over de beste mogelijkheden voor uw project. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de voordelen.